Király Éva Lakberendező

Király Éva

lakberendező, enteriőr tervező, lakás-design tanácsadó


Korábban adótanácsadóként, könyvelőként dolgoztam, de mindig is érdekelt az élet kreatív része. Úgy alakult, hogy főállásban a logikáé volt a főszerep, szabadidőmben a kreatív oldalamat használtam, saját és család részére építettem, felújítottam és berendeztem családi házakat, lakásokat és irodát.

Az utóbbit mindig is jobban szerettem. Jött egy ötletem, hogy nemcsak magamnak, hanem másoknak is tervezhetnék átalakításokat. Pár éve gondoltam egy nagyot és pályát módosítottam. 

Elvégeztem a SOTER-LINE Oktatási Kft lakberendezői OKJ-s tanfolyamát, így a több éves gyakorlati tapasztalatomat az eljövendő munkáimban  másoknak is kamatoztatni tudom.


 Maximálisan szem előtt tartom az Ön elképzelését, mert hiszem, hogy az otthon mindenkinek jelentős értékkel bír, meghatározza életminőségét, eredményességét, a világhoz, a családhoz való viszonyát. A jó lakás elsősorban otthon, szép, minőségi és természetes anyagokkal berendezett, nem utolsósorban praktikus, és ergonómiai szempontoknak is megfelel. 

Kérem nézze meg eddigi lakberendező, enteriőr tervező munkáimat, ha elnyerte tetszését, várom megtisztelő megkeresését. Ne feledje, a jó lakberendező többet spórol Önnek, mint amibe a munkája kerül, és Önnek az átalakításra  fordított idejét is jelentősen lecsökkenti. Kívánom, hogy hosszú évekig sok öröme legyen a közös munkánk eredményében!